Pages

Friday, March 8, 2013

La mulţi ani lu' mami

Da, la mulţi ani, mami. Nu o să vezi tu asta, că nu le ai cu internetu', da' la mulţi ani.
Ţi-am zis şi ieri, când ţi-am dat o brăţară drăguţă şi nu foarte scumpă, dar a fost mai ok decât dacă îţi luam flori, care se ofileau mai repede decât ai fi clipit..
Ţi-am luat o brăţară şi ţi-am zis la mulţi ani pentru azi şi m-ai pupat de m-ai albit, aşa cum faci tu când ţi-e drag rău de mine.
Sper că ştii cât te iubesc, chiar dacă n-o zic des. (mă * pe mine cu postu' ăsta emoţionant & co.)
La mulţi ani la toate mămicile.
Sper să ne iertaţi pentru că suntem nişte adolescenţi dificili, care tind să fie rebeli şi s-o ardă cool, neascultând de vorbele voastre de duh, gen "îmbracă-te bine, că-i vreme înşelătoare" (eu n-am ascultat şi m-am ales cu o răceală nenorocită de mai bine de-o săptămână). Să fiţi sănătoase, mai ales mintal, de-acum încolo, că avem nevoie de voi întregi la cap, ca să putem rămâne şi noi cu picioarele pe pământ.
La mulţi ani la toate cele care au purtat în pântece un... embrion, apoi un foetus, s-a transformat în pui de om şi, mai târziu, într-un monstru plin de energie, care le-a dat dita' bătăile de cap şi le-a mâncat nervii şi banii şi le-a luat ultima bucăţică de ciocolată de la gură şi ultima gură de suc.
La mulţi ani celor mai importante femei din vieţişoarele noastre, cele care ne-au fost, ne sunt şi ne vor fi alături... până când moartea ne va despărţi. Şi chiar şi după, ştiu eu.
La mulţi ani celor mai puternice fiinţe umane, reprezentantele sexului frumos.
La mulţi ani lu' mami.
La mulţi ani şi lu' mami a ta. Şi a ta. Şi a ta. Şi a lui, şi a ei. Lu' mami a lu' fiecăruia.
P.s.: Decât să vă căcaţi pe voi cu eu ştiu ce cadouri de ţşpe sute de mii, mai bine îi luaţi ceva... simbolic, de care să ştiţi că-i place. Şi o îmbrăţişare şi un 'Te iubesc'. Ea oricum va spune că 'nu trebuia, ţi-ai cheltuit banii aiurea' la orice i-aţi cumpăra, dar ce rost are să-i luaţi un buchet de trandafiri de 50j dă lei, care se va ofili repede, când puteţi să-i luaţi... ceva de argint sau puii mei, ceva micuţ şi drăguţ şi simbolic? (Spre exemplu, când eram mică, i-am făcut mamei un breloc cu poza mea şi încă-l mai are la chei :) )
Mda.
Post la sentiment. - Unul din puţinele de genu' ăsta din viitorul acestui blog.
La mulţi ani mămicilor noastre. Să ne trăiască sănătoase :)

"Mamelor din lumea-ntreagă, eu vă dau un singur sfat: nu lăsaţi copiii-n stradă din cauza unui bărbat!"

1 comment:

  1. La mulți ani și ție și mamei tale și tuturor. Mișto blog. :D

    ReplyDelete

Hai cu tupeu, trăi-ți-ar!