Pages

Tuesday, February 14, 2017

#BLP12 sau ce fac bloggerii în afară de a scrie articole

Am uitat complect să scriu acest minunat articol despre minunata experiență de la Bloggers Lan Party din exact 26 noiembrie, adică dă anul trecut.
Cer scuze organizatorilor de pe acum, să mă ierte că încep să dau semne de îmbătrânire și uit, cum s-ar spune în popor, de la mână pân' la gură...
Cum spuneam, am fost la #BLP12. În inima Bucureștiului, adică la Impact Hub.
Recunosc, nu am fost la celelalte ediții ale BLP și nici n-am trecut pragul Impact Hub-ului înainte.
M-am întâlnit acolo cu oameni pe care-i știam doar de pe internet, cu oameni cu care am și schimbat câteva vorbe, oameni pe care îi stălkuiam uneori, când mă plictiseam. Oameni mișto, oameni simpatici, bloggerii ăia pe care-i citeam zilnic.
Nu am foto, au ei pe pagină, adică aici: https://www.facebook.com/BloggersLanParty/.
Nu pot să zic că am fost eu gamerița gamerițelor, nu sunt genul care să fie super sociabilă la party-uri sau d-astea, dar am admirat pe alții cum câștigau sau pierdeau al Fifa17. La Call of Duty nu m-am băgat, încă nu-s fană. Fifa mă mai jucam și eu în tinerețiuri, adică pe vremea Fifa07.
Am adunat o mână de oameni care nu știau ce să facă p-acolo, la fel ca și mine de altfel, și ne-am anturat la niște sesiuni la Activity. A făcut să treacă timpul repede și să nu îmi dau seama când deja era ora 18:00.
Atracția ediției 12 a BLP a fost Sprinkles, un baby pug foarte energic și foarte drăguț. De fapt, e o ea. O găsiți aici: https://www.facebook.com/SprinklesPug/. N-are cum să zică vreunul că nu e super frumi. Refuz să cred că cineva ar spune ceva negativ despre un baby pug.
Ne-am anturat aceleași persoane de la Activity în concursul Asus ZenFone3. Îți făceai un selfie ”inedit” și urcai capodopera pe contul personal de Instagram cu niște hashtaguri, ca să te găsească organizatorii mai ușor. M-am băgat în asta de fun, daaaar am și câștigat telefonul. Să-mi trăiască lentila wide pentru telefon, datorită ei am pus mâna pe telefon.
Pe lângă asta, au fost concursuri și la Fifa, CoD, Catan șiiiii nu mai știu exact. A trecut ceva timp de atunci.
Ne-au omenit organizatorii cu KFC și dulciuri de la Paul. Cu KFC m-au atins direct la inimioară. Pe vremea aia, mâncam de la KFC de aprox. 3 ori pe săptămână, acum am mai rărit-o. Totuși, KFC e binevenit la stomăcel once in awhile.
Am văzut la BLP cum se distrează bloggerii atunci când nu scriu. Decât să te cerți prin taste cu un blogger care te-a supărat cândva cu ceva, mai bine îl provoci la un meci de Fifa și vedeți care are dexteritatea mai bună. Am văzut că sunt oameni și în realitate, nu doar în articole pe niște domenii moca sau cumpărate cu bănuții lor. Oameni de treabă, cu care râzi chiar dacă nu vă cunoșteați înainte. Oameni cu care te împrietenești, cu care descoperi că ai lucruri în comun și cu care poți avea o treabă și după ziua respectivă.
---
Mulțumesc, Toma Nicolau, pentru invitație, cât și restul organizatorilor (cc Andra Nicula, Victoria Giorgiana). Sunteți super oameni și ați pornit un proiect foarte interesant. V-ați rupt din timpul vostru liber ca să uniți blogosfera românească într-o locație și să-i puneți să își arate talentele în ale gamingului.
---
Mi-a plăcut, mai merg.
---
#BLP13 vine curând.
---
Vă salut cu respect,
înscrierile la #BLP13 se fac aici: http://bloggerslanparty.ro/inscrieri-bloggeri/. :)

No comments:

Post a Comment

Hai cu tupeu, trăi-ți-ar!