Pages

Monday, July 14, 2014

Cum să spargi un cont de Facebook

Acum că v-am atras atenţia...
-
-
-
-
-
Nu fiţi idioţi, nu mai poţi sparge un cont de Facebook în momentul actual. Se putea, în începuturile site-ului de socializare. Dar acum, nah. Am încercat şi eu, şi alţii.
Aceşti alţii încă încearcă, mai exact cu contul meu... Nu fiţi tâmpiţi, primesc mesaj pe telefon de fiecare dată, e prea securizat contul meu ca să reuşiţi să treceţi de primul "zid". De fapt, toate conturile cre-că-s aşa, doar că nu toţi bifează treaba cu mesaj pe telefon.
Nu de alta, da' nu reuşiţi să spargeţi un cont de Facebook decât dacă ştiţi răspunsurile întrebărilor ălea, ca la Yahoo. Sau dacă aveţi acces la telefonul persoanei respective, ceea ce e un caz îndepărtat.
Altfel spus, nu fiţi retardaţ'. Tutorialele de pe Youtube sunt nişte prostii, nu funcţionează pentru cazurile în care nu aveţi vreun detaliu de ajutor. Nu mai încercaţ'.
V-am prins, fraierilor, haha.
Şi, dacă tot am scris postarea asta, dau o informaţie pentru stalkerii ce se vor profesionişti (ca mine, haha): când rămâi fără net pe telefon şi vrei să vezi cine a dat like la nuştu ce fotografie, intră pe http://iconosquare.com. Pe http://instagram.com nu poţi vedea decât numărul de like-uri şi gen ultimele 2-3 persoane care-au dat, poţi să dai like la pozele de pe feed şi cam atât. Pe Iconosquare vezi şi followerşi şi following şi se încarcă mai repede feed-ul. E mişto treaba. Io am băgat la bookmarks instant. Enjoy it, you, stalkers, and welcome.
Şi, dacă tot am scris postarea asta, fiţi pe fază, o să fac o recenzie zilele astea. Profu' de Publicitate mi-a făcut cadou volumul său de poezii cu condiţia să-i fac o recenzie. Spun doar că-s mişto poeziile, detalii curând, so keep an eye on it.
Până data aviatoare, good nighty night, felicitări, Germania, pentru cupă, să nu conduceţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe, zâmbiţi mai mult şi s-aveţi multă sănătate!
P.S. NU poţi sparge un cont de Facebook dacă eşti amator în ale IT-ului.

No comments:

Post a Comment

Hai cu tupeu, trăi-ți-ar!