Pages

Thursday, July 24, 2014

Concurs pe Facebook sau ”arta” selfie-ului

Cu toții am dat peste renumitele concursuri de pe Facebook cu ”câștigi nuștu ce dacă faci asta și cealaltă”. Și ne ferim de ele, pentru că-s niște porcării, țepe, bullshit. Însă, ietă cum a apărut un concurs pă bune, cum s-ar spune. Și e pe Facebook.
Cum știi că e pă bune? E simplu. La fel de simplu cum poți câștiga.
Primul pas e că la concursul ăsta există un site, cu regulament și legături către site-urile unde mai apare acest concurs (Instagram, Twitter, YouTube). Pe site, apare filmuleț de prezentare, ceea ce nu am mai văzut pe site-uri de concurs sau chestii d-ăstea.
Pe deasupra, eu, Wadăfac, garantez că e pă bune, pentru că fac parte din echipa care se ocupă de asta. Deși totul se întâmplă, în mare parte, pe Facebook, nu e una din țepele clasice cu ”câștigă un Iphone”, pentru că... nu e. Adică, de nu era serioasă treaba, nu cred că se mai investeau bani în site și în mascotă și în alte chestii pe care le vedeți pe pagina noastră sau o să le citiți pe site. Dej' ie pă bune.
Și cum ar fi cazul să las un link, două, trei, ietă aici:
1. www.facebook.com/ducadu.official
2. http://ducadu.com
Ca să vă prindeț' mai cu tupeu și să vedeț' că e fo' real, începând cu 1 august, mascota noastră o să se plimbe prin zone mari ale Bucureștiului. Care-i scopul? Mpăi, concursul constă în a-ți face un selfie cu mascota sau cu logo-ul nostru, bagi poza pe Facebook cu un anume hashtag #selfiecuducadu, apoi dai și-un like și share la pagina noastră de feisbuc. Așa te înscrii în concurs, care e un treasure hunt, adică un joc venit de la americani. Premiile-s destule, iar ăla mare e un aifon, că poate n-ai fon. Unu' d-ăla scump, 5s, ca să fim șmecheri pân' la cap.
Deci, așadar și prin urmare, fiț' pă fază cu 1 august. Până atunci, fiț' pă fază cu ce postăm pe pagina de feisbuc, or să fie multe chestii funny.
Pă final, Wadăfaca din mine vă invită să vă înscrieți în unul din cele mai mișto concursuri ale verii două mii paișpe, noi suntem adevărați, spre deosebire de multe j de mii de concursuri din mediul virtual.
Vă pup, vă salut și vă respect respectuos, cu mult talent și adevărăciune!
Later edit: ca să vedeţ' cât de mişto suntem, avem şi un vine! Uitaţi-l aicişa: https://www.facebook.com/ducadu.official/posts/664635246957618. Personaje: eu şi Ducadu, adevărăciuni!

No comments:

Post a Comment

Hai cu tupeu, trăi-ți-ar!