Pages

Friday, January 23, 2015

Ce se întâmplă pe Facebook? - post de "s0z prietenii mei"

Ăsta este un post de "îmi pare rău, vă cer scuze" tuturor celor din lista mea de prieteni de pe Facebook. Explicaţia e cam aşa:
Stăteam liniştită pe treaba mea, dădeam scroll pe News Feed, ca o disperată de Facebook ce sunt, când îmi apare un link interminabil, iniţial credeam că e o imagine, da' las-o-n mă-sa, cât de lungă să fie imaginea aia, cu ceva scris în poloneză. Dau frumos scroll până nu îmi mai simt degetele şi ajung la capătul nenorocirii: este chiar un eveniment. Şi este acesta: https://www.facebook.com/events/976047759091971/
M-am distrat dând câteva invite-uri pe ici, pe colo, 2-3 share-uri, ca să dispere şi alţii cu scroll-ul, până când am constatat că e chiar amuzant. Am continuat să dau şi să răspund la comentarii de la event, mesajele în Inbox curgeau "fmm Ana ce-ai făcut" "Ano, ce-i ăla, te omor" "MI-AI BLOCAT FACEBOOK-UL!" etc., până când am găsit asta: https://www.facebook.com/events/720308554749969/?ref_notif_type=event_mall_comment&source=1
M-am distrat şi mai tare când am primit print screen-uri cu notificările oamenilor, dacă se mai pot numi notificări. Aproape m-am dat cu capul de masă, literalmente, când am văzut reacţiile "păţiţilor" mei (Ade, colega de cameră, poate confirma cât de amuzată eram). Am râs cu lacrimi şi am rămas fără aer.
Am simţit nevoia să mă lămuresc de faptul că nu am luat viruşi, ci doar am găsit total random pe News Feed prostiile astea două. La primul am făcut mai multă reclamă, al doilea era deja "mainstream".
Vă cer scuze pe această cale şi sper să nu fiţi prea furioşi pe mine.
M-am simţit ca la boom-ul de goings la ziua Izabellei, doar că acolo nu era nevoie de atâta răbdare şi atâţia muşchi la degete ca să dai scroll.
Vă pupă Anuţa, o să pun acatiste la biserică să mă iertaţi!
#s0z #pwp

No comments:

Post a Comment

Hai cu tupeu, trăi-ți-ar!